Крок 1. Підготовка вуст

Після скрабування губ, акуратно висушіть їх і нанесіть зволожуючий бальзам, промасажуйте губи пальцем. Залишки бальзаму приберіть за допомогою паперової серветки. Злегка припудріть вуста, щоб домогтися ідеальної поверхні.

 

Крок 2. Нанесення губної помади і коригування контурів губ

Для ідеального нанесення помади використовуйте спеціальний пензлик. Після цього окресліть контури  вуст олівцем, який не відрізнятиметься від тону помади. Це потрібно для виправлень можливих нерівностей або асиметрії на губах. Окрім цього, олівець утримує помаду від розмащування. Можна злегка вийти за природні контури губ, тоді вони візуально збільшаться.

Порада: не використовуйте олівець, який значно світліший або темніший, ніж відтінок губної помади, якщо не хочете візуально зменшити губи. Таке припустимо, якщо тільки ви хочете добитися ефекту омбре.

Крок 3. Закріплення результатів

Візьміть паперову серветку і злегка притисніть її до губ, щоб прибрати зайві олії (якщо це не матова помада), а потім повторно нанесіть помаду ще раз. Так вона протримається на вустах вдвічі довше.

Крок 4. Фінальні штрихи

Щоб загострити кінчики ваших губ і домогтися чітких ліній використовуйте кутовий маленький пензлик з невеликою кількістю тонального засобу або консилера. Потім нанесіть іншим пензлем пудру поверх обробленої ділянки - це допоможе абсорбувати надлишкові олії в області губ, запобігаючи розтіканню помади

Крок 5. Перевірка

Коли користуємося червоною помадою, ми часто припускаємося помилки - не перевіряємо наявність плям на наших зубах. І гарне враження про ваш макіяж розсіюється після першої ж посмішки. Тому обов'язково посміхніться собі у дзеркало і перевірте зуби.

Тепер ви готові!