Виразне обличчя із сексуальним вологим сяйвом - такого ефекту можна досягти з новим трендом - стробінгом. І для цього не потрібно бути професійним візажистом! Насправді все дуже просто!
 
 
 
Стробінг часто плутають із контурінгом, але це різні речі: він не скульптурує обличчя при нанесенні макіяжу, на відміну від контурінгу. Ця техніка  лише правильно розставляє акценти, робить риси об'ємними за допомогою відблисків. Хайлайтер і пальці - це все, що потрібно для твого бездоганного образу.
 
 
 
Слід нанести тональний крем (краще матуючий), далі - хайлайтер. Гарненько розтушуй пальцями на місцях, що виступають - верхній частині щік, на носі та підборідді. Так ти зробиш шкіру глянцевою, що виглядає дуже свіжо і молодо. Головне не перестаратися, не переплутати із бронзатором і не допустити чітких ліній. Також варто використовувати техніку при денному освітленні, для того, щоб можна було контролювати результат. Шкіра при цьому повинна бути ідеально рівною -  на допомогу прийдуть коректор або тональний засіб. Після хайлайтера нанеси прозору матуючу пудру. Зірковий макіяж готовий!